Ecoservice

Ga voor een zonneboiler of warmtepomp(boiler)

Lijkt het je wel wat om je sanitair en verwarming te verduurzamen? Ga dan voor een zonneboiler of een warmtepomp(boiler). Over elk van die toestellen geven we je graag een woordje uitleg. Zo wordt de stap naar de ideale installatie voor je woning of bedrijfspand een pak eenvoudiger.

Zonneboilers

Een zonneboiler warmt water op tot het de gewenste temperatuur bereikt. Dat proces verloopt via zonne-energie en is dus goed voor het milieu. Wij komen bij je langs om een geschikte boiler op je dak te bevestigen en die aan de gekozen sanitaire installaties te koppelen. Je zal het verschil op je energiefactuur meteen merken.

Warmtepompen

Qua warmtepompen hebben we zoal ervaring met geothermische en lucht-waterwarmtepompen. Die halen energie uit de omgeving en fungeren bijvoorbeeld als verwarming of koeling. Van een langetermijnoplossing gesproken! Je budget zal er sowieso wel bij varen.

Warmtepompboilers

Een warmtepompboiler doet dienst als alternatief voor een elektrische boiler. Het rendement ervan ligt stukken hoger, waardoor je tot wel 25 % op je elektriciteitsfactuur kan besparen. Het toestel haalt energie uit de lucht en kan met een ketel op aardgas of stookolie gecombineerd worden. We kunnen er zelfs thermische zonnepanelen op aansluiten.

Je wegwijs laten maken in groene energie?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

Advies op basis van een EPB-verslag

Aangezien elk pand anders is, plannen we vooraf een plaatsbezoek in. We bekijken dan je situatie en het EPB-verslag van je woning of bedrijfsgebouw om vervolgens onze eerlijke mening te geven.

Zodra je onze offerte goedkeurt, werken we een tijdsschema uit en gaan we over tot actie! Aarzel niet om ons te contacteren of ons fotoalbum te doorbladeren als we je interesse in ecologische energie gewekt hebben.